Gun jezelf het gemak

Vacatures bij OIS

"Kom bij ons werken!"

"Kom bij ons werken!"

Buitengewone softwaremensen zoals jij hebben we keihard nodig. Programmeren en developing zijn je moedertaal. Je zet graag ergens je tanden in, bent ambitieus en zoekt altijd naar nieuwe wegen. Je product is wat er uit jouw hoofd komt. Dáár komen onze klanten voor, en ze komen er ook voor terug. Je manier van dromen, denken en werken is met wetenschappelijk onderwijs onderbouwd; in de automatisering of liever nog op ICT-gebied.

Vanzelfsprekend zullen we zuinig én trots op je zijn. Je gaat onze waardering voelen, ook financieel!

Kom bij ons werken!

Systeem beheerder

Hoe houd je duizenden gebruikers tevreden? Met systemen die altijd werken. Snel, veilig en betrouwbaar. Wij weten als geen ander, dat is a hell of a job. Maar als jij daar ook juist een uitdaging in ziet, dan ben jij de persoon die we zoeken in ons team van specialisten.

Lees snel verder! De koffie of thee staat klaar....

Software engineer

Word je als software engineer blij als je met je software duizenden gebruikers helpt? Bij OIS bouw je software met een maatschappelijke bijdrage en heb je zelf de lead over jouw projecten.

Lees snel verder, wij zien je reactie graag tegemoet!

Afstuderen bij OIS

Ben jij op zoek naar een sterke basis voor jouw ICT carrière als software engineer of consultant? Kom afstuderen bij OIS!

Het is bijna zo ver. Je rondt binnenkort je studie af en je zoekt alvast een kickstart voor je carrière in de ICT. Een afstudeeropdracht waarin je kunt laten zien wat jij in je mars hebt en waarin je wordt uitgedaagd, is een goede voorbereiding op jouw carrière.

Wil je meer informatie of wil je solliciteren?

Vul hieronder je gegevens in en Gaby van Hasselt neemt binnen 3 werkdagen contact met je op.

Wil je meer informatie of wil je solliciteren?

Bel Gaby van Hasselt: 070-3192624, of reageer door een e-mail te sturen naar: hr@ois.nl.