Over OIS

OIS is een onafhankelijk Nederlands softwarehuis dat in 1996 is gestart. In ruim vijftien jaar heeft OIS zich weten te ontwikkelen van leverancier van systemen tot partner voor het digitale werken.


Wie zijn wij?

OIS helpt organisaties hun activiteiten en processen te digitaliseren, te automatiseren, efficiënt te sturen en continu te verbeteren in een constant veranderende wereld. OIS gebruikt hiervoor OIS R4, het Business Proces Platform van OIS. Met OIS R4 bouwt OIS innovatieve en kostenbesparende oplossingen voor complexe administratieve processen bij met name gemeenten, banken en verzekeraars. 

Wilt u graag weten wat u samen met OIS kunt realiseren? Neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. U kunt hier een pdf van de brochure 'Over OIS' downloaden.

Werken bij OIS?

Ben jij dat talent met een gezonde dosis ambitie en teamspirit? Wij bieden jou een carrière waar jouw talent en ambitie worden herkend en beloond.

De medewerkers van OIS vormen een goede mix van ondernemende professionals en jonge, pas afgestudeerde medewerkers. Met elkaar delen wij de passie voor techniek, zijn pragmatisch in het oplossen van problemen en klantgericht in onze aanpak. Je krijgt bij ons veel ruimte voor eigen initiatief en bent betrokken bij uitdagende projecten als onderdeel van het team.

Vacatures

Solliciteren?

Deel jij onze ambitie? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer: 070 – 319 26 24 of kijk bij de openstaande vacatures.

Wij hopen je binnenkort bij ons te mogen verwelkomen!

OIS Nieuws


   24-01-2018 - ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd

Informatiebeveiliging staat bij ons hoog in het vaandel. Dat moet ook wel als je zoveel medische gegevens en persoonsgegevens van je klanten verwerkt. Wij zijn dan ook altijd zeer zorgvuldig met deze gegevens omgegaan. Vorig jaar hebben...

 Lees meer 

Op zoek naar voorgaand nieuws van OIS?
Bekijk al onze berichten

OIS Focus - Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen bij OIS.

@OIS_NL   


Meer informatie of advies nodig?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van de OIS oplossing?
Neem contact op met Edwin van Veen voor meer informatie via 070 – 319 26 24 of stuur een mail naar edwin.van.veen@ois.nl.

 Contact