Oplossingen & Diensten

OIS heeft meerdere oplossingen en diensten ontwikkeld voor gemeenten, banken en verzekeraars. Zo biedt OIS haar klanten optimale ondersteuning en helpt OIS haar klanten het proces continu te verbeteren. Lees onderstaand een korte omschrijving van één van onze oplossingen en klik op "Lees meer" voor verdere informatie.


OIS R4

Het business proces platform voor het digitale werken. OIS R4 helpt u uw bedrijfsprocessen te digitaliseren, te automatiseren, efficiënt te sturen en continue te verbeteren.

 Lees meer 


OIS Klantbeeld

Alle relevante informatie over cliënten in één oogopslag beschikbaar. Altijd actueel. Dat is de essentie van OIS Klantbeeld.

 Lees meer 


OIS Document Management

Een set componenten waarbij inkomende berichten vertaald worden naar een digitaal formaat dat zich leent voor de uniforme afhandeling in het achterliggende proces.

 Lees meer 


OIS Proces Management

Werkstromen worden gemodelleerd en uitgevoerd die de verschillende processen in een organisatie steunen.

 Lees meer 


OIS Standaard Implementatie

OIS biedt een standaard integrale aanpak van diensten ter ondersteuning van de OIS producten.

 Lees meer 

OIS en DigitaliseringVoordelen van OIS R4?

  • Snel veranderende wet- en regelgeving... OIS R4 is eenvoudig in te richten
  • Steeds complexere taken... OIS R4 geeft overzicht
  • Samenwerking met ketenpartners... OIS R4 is eenvoudig te koppelen
  • Verbetering van (elektronische) dienstverlening... OIS R4 maakt makkelijk bereikbaar
  • Slinkende budgetten... OIS R4 werkt meeOIS R4, het business proces platform van OIS, is dé oplossing voor het digitale werken. OIS R4 stelt u in staat de bedrijfsprocessen te digitaliseren, te automatiseren, efficiënt te sturen en continu te verbeteren. Het resultaat: een betere dienstverlening, een betere regie en een optimale samenwerking met uw ketenpartners tegen lagere kosten.

OIS R4 bestaat uit componenten die processen digitaliseren en informatiestromen bundelen en controleren. Deze componenten vormen de volgende pijlers van het OIS R4 platvorm: Documentmanagement, Werkverdeling en taakmanagement, Procesmanagement, Slimme afhandeling op basis van regels en normen, Zaakmanagement, Monitoren, rapporteren en besturen.
Redenen om met OIS samen te werken:

@OIS_NL   


Meer informatie of advies nodig?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van de OIS oplossing?
Neem contact op met Jeroen Boevé voor meer informatie via 070 – 319 26 24 of stuur een e-mail naar edwin.van.veen@ois.nl.

 Contact